Nähdään Luumäellä 2.-4.9.2022! 

Tänä vuonna järjestetään jo syksyllä ROK0 ja ROK2 eli huhtikuussa ROK1:n käyneet voida saada kurssin suoritettua kokonaan syyskuun alussa! Samoin tarjolla on 13 vuotta tänä vuonna täyttäville tai vanhemmille ROK0 eli perustaitokoulutus. Keväällä 2023 ei järjestetä Verso-ROKkia, koska kouluttajat ovat silloin työstämässä kesän 2023 versoleiriä. 

Tässä alla ovat linkit Verso-ROK0:n ja Verso-ROK2:n ilmoittautumisiin ja linkit ovat auki to 25.8.2022 klo 23.59 asti, kun itse koulutus järjestetään pe 2.9. – su 4.9.2022 Kouvolan vapaaseurakunnan leiripaikassa Luumäellä. Osanottomaksu 50€/hlö laskutetaan pääsääntöisesti lippukunnilta jälkikäteen toteutuman mukaan Versojen peruutusehdot ottaen huomioon. Jos lippukunta ei pysty maksamaan osanottomaksua, niin vähävaraisille osallistujille on olemassa stipendejä. Stipenditarpeista ollaan yhteydessä Nana Kivimäkeen ennen koulutusta.     

Julkisilla liikennevälineillä matkustaville järjestetään kyyditys Kouvolasta eteenpäin kouluttajien toimesta (n. 50 km suuntaansa). 

Innostakaa lähtemään versokoulutukseen!

Lippukuntien johtoa ja koulutuksesta vastaavia pyydetään innostamaan lähettämään tänä vuonna ainakin 13 vuotta täyttäviä ROK0:lle eli peruspartiotaitokoulutukseen sekä varsinaisen ROKin kakkososalle ainakin 14 vuotta täyttäviä versopartiolaisia. (ROK = RyhmänOhjaajaKoulutus). Jos osallistujalla on alkamassa / menossa jo ryhmänjohtajatehtävä (esim. apulais-akela), ei ikärajoja kysytä. 

ILMOITTAUTUMINEN

Kukin henkilö ilmoitetaan oheisten linkkien kautta. Huomattakoon, että vaikka pääsääntöisesti ilmoittautumisen tekee koulutukseen lähtijä itse, sen voi tehdä myös lippukunnan koulutuksesta vastaava, kunhan pystyy antamaan riittävät tiedot lähtijästä. 

LINKKI 2022-ROK0-ILMOITTAUTUMISEEN (1 viikko ennen kurssikirje annettuun sähköpostiosoitteeseen) 

LINKKI 2022-ROK2-ILMOITTAUTUMISEEN (1 viikko ennen kurssikirje annettuun sähköpostiosoitteeseen)

Huom! Ilmoittauduthan viimeistään to 25.8.2022 klo 23.59! 

***