Vuonna 2021 ei onnistuttu pitämään Verso-ROKkia kahdesta hyvästä yrityksestä huolimatta. Nyt 2022 koulutus pyritään järjestämään, mikäli vain se on mahdollista – vaikka kahdessa ”kuplassa”. 

Nähdään Luumäellä 22.-24.4.2022! 

Versojen nettisivulla ovat linkit Verso-ROK0:n ja Verso-ROK1:n ilmoittautumisiin ja linkit ovat auki su 10.4.2022 klo 23.59 asti, kun itse koulutus järjestetään pe 22.4. – su 24.4.2022 Kouvolan vapaaseurakunnan leiripaikassa Luumäellä. Osanottomaksu 50€/hlö laskutetaan pääsääntöisesti lippukunnilta jälkikäteen toteutuman mukaan Versojen peruutusehdot ottaen huomioon. Jos lippukunta ei pysty maksamaan osanottomaksua, niin vähävaraisille osallistujille on olemassa stipendejä. Stipenditarpeista ollaan yhteydessä Nana Kivimäkeen ennen koulutusta.                   

Jos koronatilanne on vielä huhtikuun lopussa haastava, pyydetään lippukuntia huolehtimaan osallistujille pikkuautokyytejä perille asti. Julkisilla liikennevälineillä matkustaville järjestetään kyyditys Kouvolasta eteenpäin kouluttajien toimesta (n. 50 km suuntaansa). 

Innostakaa lähtemään versokoulutukseen!

Lippukuntien johtoa ja koulutuksesta vastaavia pyydetään innostamaan lähettämään tänä vuonna ainakin 13 vuotta täyttäviä ROK0:lle eli peruspartiotaitokoulutukseen sekä varsinaisen ROKin ykkösosalle ainakin 14 vuotta täyttäviä versopartiolaisia. ROKin kakkososa on suunniteltu pidettäväksi huhtikuussa 2023. (ROK = RyhmänOhjaajaKoulutus). Jos osallistujalla on alkamassa / menossa jo ryhmänjohtajatehtävä (esim. apulais-akela), ei ikärajoja kysytä. 

ILMOITTAUTUMINEN

Kukin henkilö ilmoitetaan oheisten linkkien kautta. Huomattakoon, että vaikka pääsääntöisesti ilmoittautumisen tekee koulutukseen lähtijä itse, sen voi tehdä myös lippukunnan koulutuksesta vastaava, kunhan pystyy antamaan riittävät tiedot lähtijästä. 

LINKKI 2022-ROK0-ILMOITTAUTUMISEEN (1 viikko ennen kurssikirje annettuun sähköpostiosoitteeseen) 

LINKKI 2022-ROK1-ILMOITTAUTUMISEEN (1 viikko ennen kurssikirje annettuun sähköpostiosoitteeseen)

Huom! Ilmoittauduthan viimeistään su 10.4.2022 klo 23.59! 

**