Versoille on tarjolla viikonloppu rinkka selässä Evon retkeilyalueella siten, että autot voi jättää Evokeskuksen pihaan, josta lähdetään sitten sovituille reiteille. Ne, jotka ilmoittautuvat, saavat tietoa vaihtoehdoista ja myös siitä, mihin  ketkäkin ovat ajatelleet ajatelleet menevänsä yöpymään. Jälkimmäinen yö (la-su) ollaan lähellä autoja (n. 4 km:n päässä). Yöpyminen on itse mukanatuoduissa vaellusteltoissa, kokkaaminen mukanatuoduilla välineillä. 

Pe 20.5.2022 klo 19 kokoonnutaan Evokeskuksen pihaan. 

Su 22.5.2022 n. klo 12 lähdetään kotimatkalle Evokeskukselta. 

Tapahtuma on verkostotapahtuma, eli kukin lippukunta järjestää (ja rahastaa) omille lähtijöilleen kyydit ja ryhmänjohtajat sekä tarvittavan kaluston, sopii ruokahuollosta. Ainakin lauantai-iltana pidämme koko porukan yhteisen nuotioillan maastossa ja tarvittaessa sunnuntaina järjestetään loppuun halukkaille saunomismahdollisuus, jolloin voi lähteä autossa saunanraikkaana kohti kotia. 

Lippukunnista ilmoitetaan lähtijät viimeistään pe 6.5.2022 Ari Kastepohjalle (etunimi.sukunimi@gmail.com tai 0404 166 777), jotta ryhmien synkronisointi voidaan toteuttaa ja selvittää, millaisia retkeläisiä on lähdössä liikkeelle. Arille voi ilmoittautua myös yksittäisiä kulkijoita tai pieniä porukoita, joilla ei ole aikuista tukea, jolloin katsotaan, mihin ryhmään nämä retkeläiset integroidaan.